Oxsilver

 

Oxsilver Uputstvo za upotrebu

 

Oxsilver- šta je to?

 

Oxilver je supstanca sastavljena od 3% vodonik peroksida (H2O2) i jonizovane srebrne vode u kovalentnoj vezi. Njegova sigurnost prilikom korišćenja svrstava ga u sam vrh prirodnih sredstava za borbu protiv patogena poput virusa, bakterija , gljivica, čak i priona. Većina beba odmah po rođenju počinje da koristi H2O2 jer majčino mleko i kolostrum sadrže H2O2. Nažalost , pre dve-tri decenije bacalo se to prvo, dragoceno mleko… Ovo je bilo nerazumno kada znamo da je jedna od njegovih funkcija aktiviranje i stimulacija imunog sistema. Postoje milioni ljudi koji bespotrebno pate jer neznaju za blagodeti H2O2 , ili su pogrešno informisani, ili im se nude proizvodi koji imaju brojne kontraindikacije. Vodonik peroksid se razlaže na vodu i kiseonik. Nema štetnih nusprodukata. Naravno, treba poštovati uputstva o koncentrciji , količini i načinu primene . Vodonik peroksida ima i u snegu, kišnici , ima ga pljuvačka, ima ga u svežem ( nekuvanom ) voću i povrću.

Hrana koju koristimo često je toliko kontaminirana da ne pomažu ni dugotrajna potapanja u vodi ( dejstvo hlora), tretiranja alkoholom, aldehidima, tečnim deterdžentima ili sl. Nažalost, takvim tretiranjima može se znatno uticati na strukturu, ukus i bezbednost hrane. Kao da smo potpuno zaboravili da postoji sredstvo korišćeno još pre dva veka koje je bez premca u snazi dezinfekcije i što je još važnije: nije toksično, nije karcinogeno, nema nus produkata, poseduje dugotrajan efekat delovanja, razlaže se na vodu i kiseonik. Kod tretiranja hrane koja se daje pacijentima sa teškim bolestima naročito je važno da se predupredi eventualna pojava patogena jer bi razvoj takvih organizama i infekcije mogli značajno da uvećaju rizik po ozdravljenje i naškode opravku pacijenta.

Brojnim analizama i ispitivanjima utvrđeno je da vodonik peroksid zajedno sa jonima srebra deluje sinergijski, ima bolje performanse i znatno veću brzinu delovanja na tretirane predmete ako su zajedno u rastvoru: i vodonik peroksid i joni srebra. Namirnice i predmeti često imaju na sebi biofilmove, tj.kolonije patogena. Ako se deluje samo srebrnom vodom teško se može načeti površina biofilma (iako je to sloj debljine u nanometrima ). Tu se pokazuje snažna sinergija, vodonik peroksid rastopi biofilm i onda stupaju na scenu joni srebra. Znatno je skraćeno vreme dekontaminacije bez rizika da se stvore nepoželjni nusproizvodi.

Srebro i vodonik peroksid zajedno imaju značajne germicidne performanse čak i u niskim koncentracijama i kao takvi ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje, po proceni EEZ, SZO, USEPA.

 

Zeljasto povrće, voće, suvo voće, povrće

 

Mi neznamo kakvim je rukama neko dirao voće ili povrće pre nas. Neznamo ni da li je neki glodar posećivao te proizvode . Voda ili deterdžent ne mogu detoksikovati biofilmove patogena. Proizvodi koje ne želimo termički da obrađujemo mogu tada biti rizični za upotrebu. Upotreba alkohola,hemikalija ili aldehida bi promenila ukus i izgled namirnica. Pečurke, suvo voće i orašasti plodovi naročito mogu biti kontaminirani raznim mikroorganizmima.

Nakon pranja voća ili povrća isprskajte ih Oxsilverom i sačekajte par minuta pre ispiranja. Ako je izgubljena svežina povrća (npr: salate )operite je vodom, isprskajte Oxilverom i odložite pola sata u frižideru. Aktivni kiseonik će detoksikovati mikroorganizme ali će i vratiti svežinu salati.

 

 

Meso sirovo, dimljeno, sušeno

 

Ljubitelji mesa koji ne žele da rizikuju i unesu u organizam neke bakterije (npr: iz familije koka ) mogu koristiti Oxsilver za tretiranje površine mesa za koju se sumnja da bi mogla biti kontaminirana .Poznato je da antibiotici ne mogu da unište oko 10% nekih patogena iz familije streptokoka, ni termička tretiranja ne mogu biti pouzdana za neke sojeve, ali dejstvo aktivnog kiseonika u sinergiji sa srebrom može da ih inaktivira za desetak minuta. Ukus takvih namirnica neće biti izmenjen nakon tretiranja.

 

Naklijavanje semenki

 

Ljubitelji zdrave hrane prilikom naklijavanja semenki vrše ispiranja semena po nekoliko puta. Svaki put valja naprskati u vodu Oxsilver. Na taj način ste ponudili semenkama kiseonik koji pospešuje rast klica ali ste u isto vreme uništili bakterije i gljivice koji mogu da štete isklijavanju . U vodu kojom prskate semenje takođe prsnite 1-2 puta Oxsilver, videćete razliku u brzini i kvalitetu klijanja.

 

Tretiranje akni, staračkih pigmentnih fleka

 

Prijatno će vas iznenaditi brzina kojom možete očistiti vaše lice ili telo. Na pamučni tufer naprskajte Oxsilver i brišite po željenoj regiji. Ako osetite peckanje budite strpljivi ili razredite Oxsilver destilovanom vodom. Nakon tretiranja nemojte odmah stavljati vaše omiljene kreme, sačekajte da se film osuši prirodnim isparenjem.

 

Higijena ruku i tela

 

Nakon pranja ruku ili tela , ako je potrebno dodatno bezbedno detoksikovanje, isprkajte ruke ili regiju tela Oxsilverom ili natopljenim tuferom prebrišite telo.Možete tretirati i ogrebotine koje nisu duboke.Isto važi i kod ujeda insekata, pčela i krpelja.

 

Bradavice, ekcemi , gljivice na prstima nogu

 

Oxsilver se pokazao kao vrlo efikasno sredstvo za ove pomenute probleme.Bodite uporni, nakon tretiranja sačekajte da se rastvor prirodno osuši.

 

Higijena u kuhinji

 

Truleks , predmet koji veoma često koristimo u kuhinji već prvog dana može biti pun bakterija i virusa.Da bi ste uklonili patogene, dobro ga iscedite i isprskajte ga Oxsilverom. Truleks će početi da šumi, stvara mehuriće i razvija malo toplote. Kiseonik je uradio svoj zadatak uz pomoć srebra. Oxsilverom možete isprskati pribor za jelo, posuđe itd. Staklene posude i čaše će zablistati nakon tretiranja Oxsilverom.

 

Higijena u kupatilu

 

Wc daska je slična truleksu po rizicima od prisustva raznih mikroorganizama, samo što se na dasci nalaze u mikrofilmovima. Preventive radi, nije na odmet isprskati površinu Oxsilverom i prebrisati papirom. Delovanje Oxsilvera je snažno i sinergijsko sa srebrom. Posebno naglašavamo neeophodnost primene aplikacije ako su u pitanju deca.

 

Tretiranje klima uređaja

 

Klima uređaj možete tretirati Oxsilverom kada je isključen iz struje. Njegova „pluća „ mogu biti puna mikroorganizama i mogu biti vrlo neugodne situacije. Oxsilver se pokazao kao impresivan borac sa mnogo snažnijom penetracijom od konkurentskih sredstava na bazi hlora ili sličnih hemikalija.

 

Dečije igračke

 

Preporučeno je dekontaminirati čak i zapakovane dečije igračke, o raspakovanim da i ne govorimo. Imajte na umu da može doći do izmene boje ako neka igračka ima tkaninu. Tastature, unutrašnjost obuće isl. takođe mogu biti legla biofilmova.

 

 

Uklanjanje buđi

 

Pojava buđi na zidovima i predmetima nije za pocenjivanje. Respiratorni organi ne mogu identifikovati niske koncentracije buđi, pojedine kolonije buđi nemaju miris pa smo često u nedoumici otkud alergije, otežano disanje i sl. Prednost Oxsilvera je što deluje brzo i temeljno bez maskiranja mirisima. Može se odmah nakon apliciranja provetriti i boraviti u prostoriji, bez kontraindikacija po respiratorne organe.

 

Oksidativna terapija

 

Kupke u koje ste sipali Oxilver imaju efekte hiperbarične komore a troškovi su znatno, znatno manji. Povećanju opšteg stanja zdravlja doprineće i srebro.

Kiseonik može da okrepi organizam u svakom pogledu, i u psihičkom i u fizičkom a dobrobiti su odmah vidljive i primenjive. Preporučeno je da se koriste ovakve kupke kod najtežih bolesti gde je organizmu preko potreban kiseonik u većim koncentracijama od uobičajenih.

 

Zdravlje I Oxsilver

 

Naše telo sadrži prirodni vodonik peroksid , to je borac protiv infekcija i mora biti prisutan u našem imunom sistemu da bi pravilno funkcionisao. Bela krvna zrnca (leukociti ) i njihova podgrupa neutrofili proizvode vodonik peroksid kao prvu liniju odbrane od toksina, parazita, virusa i gljiva.

 

Lična nega usta I zuba

 

Na četkicu sa pastom za zube, natopljenom u malo sode bikarbone prsnite malo Oxsilvera ili naknadno prsnite u usta prilikom pranja zuba. Pored obilne efikasne pene vaši zubi će biti beliji, flora u ustima će biti osvežena.

 

Dezodorans Oxsilver

 

Natopite pamučni tufer Oxsilverom i tretirajte pazuhe. Neprijatni miris znoja će nestati.

 

Naočari I Oxsilver

 

Naočari, prozori, vetrobranska stakla i sl. će biti lako očišćeni Oxsilverom.

 

Inhalacija Oxsilvera

 

Sipajte Oxsilver u čašu ili u posudu za radijator. Kiseonik će lagano isparavati. Na taj način možete znatno povećati koncentraciju kiseonika kod pacijenata koji su u sobi u zimskim uslovima.

 

Kućni ljubimci I Oxsilver

 

Leglo vašeg ljubimca može imati grinje. Svaka posteljina tretirana i ostavljena da se osuši može uništiti larve grinja i sličnih parazita. Isto važi i za tepihe. Postoji rizik promene boje, zato prvo probajte tretman na skrivenom mestu. Oxsilverom možete uništiti grinje i direktno na vašem kućnom ljubimcu.

 

Oxsilver sadrži:

 

Vodonik peroksid rastvor 3% PH.EUR.4 kvaliteta u koloidnom rastvoru srebra čistoće 99,99 %

Oxsilver ne sadrži alkohole, mirise, hlor, aldehide, deterdžente, parabene itd.

Oxsilver pripada najvišoj kategoriji ekoloških prirodnih supstanci 100% bio- razgradivih, bez štetnih nusprodukata.

 

 

Upozorenja:

Oxsilver čuvajte udaljeno od dece.Nemojte izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Oxsilver gubi potencijal oko 10% godišnje jer se prirodno oslobađa kiseonik,.

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara. Iskreno se nadamo da informacije koje smo ovde izneli, doprinose vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Proizvodi koji su pomenuti u ovom tekstu nisu namenjeni za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti ali su dokazano korisni za zdraviji i duži život.

 

 

 

Aktivni kiseonik I joni srebra – tekstovi iz strane literature

 

Koža može da upije mnogo toga ako joj se ponudi. Ali, reakcije često imaju odloženo ili veoma odloženo dejstvo. Mi toga nismo svesni.

Antiperspiranti sadrže aluminijum u otvorenom ili skrivenom obliku (daju neko novo ime za supstancu ). Mogu proći godine i godine pre pojave neželjenih dejstava. Okidač može biti stres i mi tada neznamo: otkud sad to zlo? O kremama da i ne govorimo, bukvalno sve i svašta žene ( a sve češće i muškarci) trpaju na svoju kožu, farmako industrija trlja ruke, očekuje nove klijente i po tom osnovu.

Ono što nije za jelo nemojte mazati na svoju kožu. Postoje brojne biljne i voćne supstance koje mogu hraniti i negovati kožu.

 

Slušajte svoje telo

 

Osvrnućemo se sada na aktivni kiseonik.Da biste očistili svoju kožu možete početi sa malom količinom 3% vodonik peroksida ( formula: H2O2 ) natoplenog na tufer. Rezultati u početku mogu biti dosadni i neprimetni. Setite se priče o kornjači i zecu. Spor i stabilan pobeđuje u trci ili borbi. Pored uklanjanja pega, nečistoća iz površinskih depoa i upalnih procesa, vi u isto vreme nudite kiseonik vašim tkivima. Ta ponuda će biti prihvaćena. U vašu kožu će prodreti kiseonik. O blagotvornim dejstvima je izlišno govoriti a daleko je jeftinije od hiperbarične komore.To su velike prednosti koje vam ne oduzimaju dodatno vreme.

 

Unošenje H2O2 u telo

 

Širom sveta su lekari ubrizgavali pacijentima svakakve supstance u pokušaju da ublaže bol, upale i druge tegobe.Nešto je imalo efekta, nešto ne. Nešto je čak pogoršavalo problem, odloženo ili odmah, sa velikim nepoželjnim nuspojavama. Steroidi, anestetici, analgetici, sklerozacioni agensi, antiinflamatorne supstance , plazma iz sopstvene centrifugirane krvi, itd. se koriste kao agensi za terapeutske injekcije. Zajednički imenitelj ovih agenasa je da su klasifikovani kao lekovi i sigurno sposobni da budu manje ili više toksični za pacijenta. Većina novih lekova koji se uvode u praksu nisu uopšte novi, obično su varijacije i kombinacije postojećih supstanci. Veoma su retki događaji kada se uvode potpuno nove supstance u terapiji. Posebno je retkost da se nove supstance pokažu kao efikasne i manje toksične.

H2O2, prvi put otkriven sredinom 1880-ih godina, intenzivno je korišćen u medicinskoj praksi, u početku uglavnom topikalno ( na koži ). U Indiji je 1920-e prvi put korišćen injekciono kod osoba koje su umirale od gripa. Stopa smrtnosti je smanjena za 50% ali je taj podatak ignorisan i zataškan.

Milioni ljudi nebi umrli od gripa, pneumonije i drugih oblika respiratornih bolesti da su lekarima dostupne informacije koje završavaju u fijokama farmako industrije. Dve važne materije u telu za održanje života su voda i kiseonik. H2O2 je kombinacija ove dve stvari koja se nalazi i stvara u telu prirodno. Bez njegovog stalnog formiranja i delovanja u organizmu normalan metabolizam i životne funkcije bile bi ugašane i životu bi došao kraj.

Dobro je poznato da je H2O2 izvor hidroksi radikala ( slobodnih radikala) u telu i njegovo prisustvo može biti destruktivno na ćelijama. Ovo shvatanje je dovelo do toga da mnogi pogrešno tumače značaj H2O2, zaziru od njegove primene i neopravdano su zabrinuti. Suprotno uvreženom shvatanju da “ treba izbegavati vodonik peroksid” kada shvatite procese u obnavljanju i popravci tkiva vi ćete poželeti dobrodošlicu za H2O2 i raširenih ruku ga prihvatiti u svom životu i metaboličkim procesima.

 

Bez ćelijske smrti ne može biti isceljenja

 

Ova izjava može da vam zvuči strašno, ali razumevanje metabolizma i svrha H2O2 postaje važna za razumevanje procesa ozdravljenja. Proizvodnja hidroksil radikala iz H2O2 nastaje pod određenim uslovima , inicira se ćeliji koja postaje slaba i gubi svoj integritet. Tranzicioni metali i minerali u ćeliji postaju redukovani na oblik i nivo koji stimuliše proizvodnju hidroksil radikala. Ovaj mehanizam samouništenja uzrokuje ćelijsku smrt, stimuliše diferencijaciju ćelija i zamenu, stvaranje novih, zdravih ćelija. Prisustvo H2O2 takođe stimuliše proizvodnju citokina od strane T i B ćelija.Citokini su proteinski molekuli tj. sekrecioni proizvodi ćelija imunog sistema . Imaju ulogu medijatora i regulatora ćelijskih funkcija, regulišu ćelijske aktivnosti i usmeravaju proces ozdravljenja. Sada možemo da shvatimo kako jedna jednostavna supstanca ( a ne komplikovani sintetički proizvod) može da bude dirigent koji orkestrira lekovite procese i usmerava ozdravljenje. Otkrivene su i prijavljene mnoge terapeutske prednosti H2O2, posebno kada se koristi intravenozno.

Intravenozno ordiniranje sa H2O2 je vršeno nad hiljadama pacijenata u celom svetu i pokazalo se kao veoma sigurno. Ovi tretmani su davani bez nuspojava ili komplikacija u 98 % slučajeva, a prijavljene komplikacije su bile male i lokalne. Korisni efekti ovih terapija su dobro dokumentovani i lekari ih prijavljuju u celom svetu. Kod pacijenata koji su imali bilo koju vrstu bolova ili upalnih procesa , pre infuzije , utvrđeno je da infiltriranjem vodonik peroksida bol jenjava u roku od nekoliko sati. Upalne reakcije bivaju znatno smanjene ili nestaju. Ova zapažanja nas teraju da dizajniramo studije ubrizgavanja u upaljena, oštećena ili povređena tkiva poput herpesa ili trigger tačaka koje izazivaju bol i spazam mišića. Rastvor 0,030% do čak 0,375 % vodonik peroksida pripremljenog u 5% dekstrozi je korišćen kao aktivni agens. Pravilni protokoli i preporuke za korišćenje H2O2 se moraju poštovati jer velike koncentracije mogu biti veoma štetne za tkivo. Lokalno injekcija 0,03% vodonik peroksida u zglobovima, mekim tkivima , ligamentima itd. veoma je uspešna u ublažavanju bola i upalama , prijavljena su brza izlečenja i povratak u normalnu funkciju oštećenih tkiva. Otkrića u korisnosti kod povreda i bolesti ograničena su samo maštom i znatiželjom istražitelja.

 

 

Dezinfekcija vode za piće

 

Joni srebra u rastvoru vodonik peroksida imaju sinergijsko delovanje i zato se upotrebljavaju kao netoksična stabilna suspenzija za dezinfekciju vode. Značajne inaktivacione performanse ove kombinacije su konačno prepoznate kao poželjne. Francuska I Nemačka su nedavno zabranile upotrebu hlornih jedinjenja za dezinfekciju gradskih vodovoda. Očekuje se da će i druge zemlje slediti taj primer jer su ljudi ( napokon ) postali svesni negativnih uticaja hloramina po ljudsko zdravlje jer nepoželjni nusproizvodi mogu naneti nepopravljivu štetu našem zdravlju. Inače, o toksičnosti hlora se znalo znatno pre prvog svetskog rata. Ako ste u situaciji da neznate dali je voda mikrobiološki čista, možete je tretirati: dovoljna je kašičica 3% vodonik peroksida ili oxsilvera na dve litre vode i za par minuta će mikroorganizmi biti inaktivirani. Ovi procesi su biokompatibilni, koristi se samo voda, kiseonik i joni srebra. Mala količina jona srebra u stvari obezbeđuje katalitički efakat u dezinfekcionom procesu. Ceo proces je inače siguran i pouzdan, brz, i ima širok spektar delovanja.

 

Uspon i pad vodonik peroksida

 

Krajem prošlog veka jedna vest je tiho šokirala medicinsku zajednicu, studije su pokazale i potvrdile uspešnu primenu vodonik peroksida u lečenju karcinogenih tumora. Jeftini i svima dostupni H2O2 kojim su izbeljivani zubi i tretirane površinske rane, koji košta kao nekoliko tramvajskih karata pokazao se kao uspešan borac protiv karcinogenih tumora. Zna se da karcinom brzo raste samo u anaerobnom (bez kiseonika ) okruženju kada tkivo organizma doživljava hipoksiju. Američki lekar, dr Farr je objavio otkriće: Najbolja oksigenizacija tkiva nastaje uvođenjem u krv: vodonik peroksida ! Kada se daje intravenozno vodonik peroksid izaziva čak trostruko povećanje metabolizma.To je toliko jednostavno da farmako industrija to nije mogla da patentira.

Otac interne upotrebe vodonik peroksida u Rusiji, profesor, doktor nauka, lekar kosmičke medicine Ivan Neumivakin na Institutu za biomedicinu bavio se održanjem zdravlja ruskih kosmonauta . U terapiji koristi vodonik peroksid. Novine su preplavljene pismima zahvalnosti ljudi koji su se oporavili i izbavili iz praktično bezizlaznih stanja. Doktor Neumivakin je napisao više od 6000 članaka o primeni vodonik peroksida što predstavlja svojevrsnu revoluciju u medicini.

Oboljenja koja se mogu uspešno tretirati vodonik peroksidom: cerebrovaskularne bolesti, alchajmerova bolest, bolesti srca, angina, astma, emfizem, leukemija, herpes, dijabetes, multipla skleroza, reumatoidni arthritis, parkinsonova bolest, migrena, rak, pa čak i sida… Možda neko uzvikne: Lek za sve bolesti !

 

Suština odgovora dr Neumivakina

 

Naše telo stalno napadaju virusi i mikrobi.Antitela i bela krvna znca okružuju “ nepozvane goste” razvijaju agresivni oksidativni vodonik peroksid od vode( iz tela) i kiseonika (koji udišemo). Taj vodonik peroksid reaguje sa enzimima u krvi ( katalaza ), atomski kiseonik prodire kroz okolno tkivo i uništava sva nenormalna, strana tela, normalizuje redoks procese i stimuliše imuni sistem. Atomski kiseonik takođe oksidira masti koje su nataložene na zidovima arterija i sprečava aterosklerozu.

Restauracija i jačanje tokova krvi i limfe povećava zaštitnu ulogu svih funkcija organizma i pomaže u povećanju otpornosti organizma na bolesti.

Pogledajte vaše kućne ljubimce, oni se iznenada protežu, po desetak puta, šire svoje šape i zevaju svom snagom, pogotovu posle sna , umora ili stresa. Zašto ? Duboko disanje je najvažnija vežba za telo i pluća. Naši kućni ljubimci znaju da nemaju srce za limfni sistem i protezanjem pumpaju limfnu masu, detoksikuju se i putem mokraće oni će izbaciti toksine iz tela. Kada smo u mirovanju i opušteni imamo povećanu koncentraciju ugljen dioksida u krvi, dolazi do spazma bronhija i mišića, aglomerata ugljen dioksida u plućima. Tada mozak šalje signal da zevamo. Mi smo tako dizajnirani, kao što smo dizajnirani da pijemo vodu kad smo žedni ali tu naviku smo potisnuli pa često pijemo nešto drugo, a voda je voda.

Fizički rad je pririodno stanje čoveka milionima godina. Sada su nas mašine zamenile i mi smo postali neaktivni. Biološki ritam je razdešen, plitko dišemo, atrofiramo pluća, dolazi do hipoksije i na kraju do kancera. Dubokim vežbama disanja uključujemo respiratorne mišiće u posao dopremanja kiseonika u telo, limfnom masažom se detoksikujemo.

 

Stambene zgrade- prvi i poslednji sprat

 

Do deset puta je više poziva hitnoj pomoći iz poslednjih spratova nego iz prizemnih. To važi za oblakodere u industrjski razvijenim gradovima. To kažu u časopisima ambulantne i primarne zdravstvene zaštite. Stambene zgrade izgledaju kao džinovske cevi napunjene stotinama grejača, stvaraju snažan potisak, topao ustajali vazduh sa izduvnim oksidisanim porukama ide gore kroz stepeništa ali i kroz prozore ka poslednjem spratu. Sa gasovima iz kuhinja, kupatila, dimovima cigareta , disanja , mirisa zaprški, parfema, osveživača prostorija i štetnih pudera, sve ide ka višim spratovima. U nižim spratovima su vrata otškrinuta a na višim ne pomažu čak ni širom otvorena, svež vazduh sa ulica izgleda ne dopire do stanara. Dakle, niži spratovi su kao ložište koje troši kiseonik a viši spratovi su kao auspuh. Veza između nedostatka kiseonika i bolesti je sada čvrsto uspostavljena.

Možda neko uzvikne da nismo u pravu. Stogodišnjaci visokih planina na nadmorskoj visini preko 3 000 m su gladni kiseonika, teško dišu a nemaju rak . Da , ali oni ne jedu konzerviranu i kuvanu hranu. U kuvanoj hrani nema kiseonika i za preradu takve hrane i varenje potrebno je dostaviti telu kroz pluća i kožu kiseonik u znatno većoj meri nego kad se jede presna sirova hrana sa puno voća. Ta hrana je bogata kiseonikom. Voda koju piju takođe je bogata kiseonikom, o hloru i fluoru i da ne govorimo. Normalan život je nezamisliv bez ritmičkog sagorevanja i oksidacije. Savremana ishrana je takva da lavovski deo kiseonika mora da ide na varenje hrane a telu je lakše kada unosi kiseonik i kroz hranu i vodu a ne uglavnom kroz pluća.

 

Hrana bogata kiseonikom

 

Fizička neaktivnost, visoke zgrade, kuvana hrana, kuvana voda.

Mi smo dizajnirani za sirovu hranu, voće, orašaste plodove… Naša digestija nije podešena za meso, konzerve, pilule i klistire…

Sada su u modi raznorazni uređaji za poboljšavanje kuvanja, zagrevanja , podgrevanja, pečenja, i sve to uklanja kiseonik iz te hrane koja često nakon tih termičkih sekundarnih i tercijalnih obrada može postati i karcinogena. Svi oni koji ne mogu da se odreknu mesa i kuvane, zapržene hrane ipak mogu sebi da pomognu.

Profesor doktor Neumivakin savetuje da se uzima oralno 3% vodonik peroksid farmaceutske čistoće. Početi sa 2-3 kapi u čaši vode na prazan stomak, tri puta dnevno. Svakog dana dodajte po još jednu kap. Sedmog dana će to biti 10 kapi u čaši vode 20 minuta pre jela. Znači , po 10 kapi tri puta dnevno . Napravite pauzu 2-3 dana. Ove terapije možete koristiti doživotno. Ovi kokteli kiseonika su dodatak ishrani i čuvaju organizam od bolesnih stanja. Upamtite, nema kontraindikacija ako poštujete ove preporučene doze !

 

Paradoks čovečanstva

 

Čovek je postao svestan da se zaglibio između profita i zdravlja. Odavno je primećeno da ljudi sve teže dišu, oboljevaju i nisu produktivni. U Japanu su odavno izmislili “telefonske govornice”, ljudi priđu, stave masku na lice, udahnu svoju porciju koseonika i juriš u nove radne pobede.

Danas su u ponudi razni ozonizatori, jonizatori , koncentratori kiseonika, koktelijeri itd, da bi se poboljšala efikasnost i maksimalna korist od zaposlenih. Mnoge prestižne kompanije nude zaposlenima tonike sa kiseonikom, aromatičnim biljem i lekovitim bobicama, svaki gutljaj kiseonika je naplaćen.

Kako priuštiti kiseonik jeftino, jednostavno I efikasno ?

Vodonik peroksid se može uzeti “od oka “ bez opreme, alata i tehnologije, trendova i recepata. Bez dugih redova i posebnih prostorija, bez strogih režima i neprijatnih postupaka. Bezopasni mehurići u čaši vode – jeftinije i jednostavnije ne može biti.

Prof.dr Neumivakin:

“ Preporučujem svima, pacijentima i zdravima da im bude kao pravilo: Koristite vodonik peroksid svakodnevno- od sutra pa do kraja života “.

 

Nije sramota biti bolestan

 

Kao da postaje neka moda: Pacijenata je sve više a lekara sve manje. Lekar mora da balansira kao na sečivu skalpela, na ivici života i smrti, između pacijenta i farmako industrije, između tužilaštva i osiguravajućeg društva.

Zašto nisu pronađene kontraindikacije za primenu vodonik peroksida? Tajna je jednostavna: kiseonik je jedan od retkih hemijskih elemenata koji se apsorbuje u telu u velikim količinama. Jeftini mehurići su u neravnopravnoj borbi sa farmako mašinom zato o efikasnosti H2O2 pokušajte da prosudite nakon čitanja fragmenata nekih pisama ruskih pacijenata:

 

 • Nakon uklonjenog tumora iz stomaka rođaci su mu rekli da neće živeti dugo. Nakon tri sedmice korišćenja vodonik peroksida osetio je živost, stomak je bio potpuno čist.

 • Pacijent sa povredom mozga, gubitkom pamćenja i govora , nakon prijema H2O2 počeo da govori, povratio pamćenje, hrana iz usta prestala da mu ispada.

 • Student, oboleo od leukemije, pretvorio se u kostur, nije mogao da ustaje. Počeo sa primenom vodonik peroksida, koprivom i travom rusa. Počeo da hoda, uzima testove.

 • Žena patila od parkinsonove bolesti, nije mogla da hoda, pala. Nakon 7 meseci u plikovima, počinje da uzima vodonik peroksid, počela da hoda, oseća se obnovljeno.

 • Pacijent doživeo srčani udar, angina pektoris. Nakon nekoliko nedelja primene vodonik peroksida, vozi kola, lako hoda 5 km.

 • Pacijent patio od koronarne bolesti i artritisa. Živi na drugom spratu, nije mogao da izaće iz stana. Nakon tri meseca primene H2O2, srce se oporavilo, otok nestao, počeo da pliva…

 • Imao moždani udar, aterosklerozu, supruga mu pomagala da hoda. Ubrzo nakon korišćenja vodonik peroksida postao nezavistan u hodu, poboljšano opšte stanje.

 • Imao lajmsku bolest- 9 meseci ležao, otečeni zglobovi, mišići atrofirali. Nakon 6 meseci korišćenja H2O2 počeo da hoda, oseća se podmlađeno, svi simptomi tumora nestali.

 • Starica 90 godina, rak želuca, stalna mučnina, povraćanje. Počela da koristi vodonik peroksid, vratio se normalan apetit, aritmija nestala, kosa postala tamnija.

 • Imao reumatizam, artritis i artrozu kolena, strahovite bolove pri hodu, osećao se kao osuđenik. Posle 9 meseci uzimanja vodonik peroksida normalno hoda, počeo da radi.

 • Imao hronični holicistitis, polipe u crevima, pritisak 180/100, visok holesterol. Posle 5 meseci primanja vodonik peroksida holicistitis nestao, krvni pritisak 130/90, holesterol normalan.

 

Profesor doktor Ivan Neumivakin, laureat državne nagrade koja ima titulu: Najbolji Ruski narodni iscelitelj. Autor više od 200 naučnih radova, 85 pronalazaka. U 75-oj godini apsolutno zdrav, pritisak 125/75, penje se do 7 sprata bez lifta, vodi aktivan način života, piše članke, leči bolesne.

U 52 je dobio aterosklerotski proces sa primarnom lezijom srca i mozga, pritisak mu je bio 180/100. Ateroskleroza se smatra u zvaničnoj medicini nepovratnim procesom. To je bilo nešto za razmišljanje. Dr Neumivakin je odlučio da prkosi smrti, odlučio je da: Uzima vodonik peroksid stalno.

 

Preporučujemo da odgledate video dr Neumivakina,

link:

https://www.youtube.com/watch?v=8_gs0Hg-Dd0